logo songteksten.net

Fotograaf klaagt ex-Spice Girl Mel B aan

(Novum) - Ex-Spice Girl Mel B heeft losse handjes. Dat beweert althans een fotograaf, die zegt mishandeld te zijn door de zangeres, haar echtgenoot en een medewerker van het echtpaar. De fotograaf klaagt het trio aan voor bijna anderhalf miljoen dollar, schrijft entertainmentzender TMZ.

De fotograaf beweert dat hij gewoon zijn werk deed toen hij belaagd werd door Mel B. Volgens Amando Aguirre dacht de ex-Spice Girl dat hij een paparazzo was, terwijl hij naar eigen zeggen slechts een huis fotografeerde in opdracht van een makelaar. Aguirre zegt dat het trio hem intimideerde en mishandelde. Hij brak zijn hand en hield nek- en rugklachten over aan het incident.

Aguirre wil een flinke som geld zien van 'Scary Spice', haar echtgenoot en hun medewerker. De fotograaf wil een schadevergoeding van een miljoen dollar. Verder claimt hij nog 350 duizend dollar aan schade, 35 duizend dollar medische kosten en honderdduizend dollar aan verloren inkomsten. Tot slot wil hij tien dollar omdat hij zijn opdracht niet uit heeft kunnen voeren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren