logo songteksten.net

Toppers doen er schepje bovenop

(Novum) - De concerten van de Toppers kunnen voor Gerard Joling niet gek genoeg zijn. Dit jaar pakt het glittertrio weer wat steviger uit voor de concerten in de Amsterdam Arena. "Bij dit soort shows mag het extravagant", vindt Joling.

"En dat moeten ze mij geen tweede keer zeggen", grapt Joling in een interview met 100% NL Magazine. "Ik denk ook dat er geen grens bestaat. En wees nou eerlijk, wat is er leuker om elk jaar over de top te gaan", vult René Froger zijn zangmaatje aan.

Ook de shows van dit jaar beloven groots te worden. Zo is meer budget uitgetrokken voor het decor en de kleding, verklapt de woordvoerder van de Toppers aan Novum Nieuws. Joling, Froger en Jeroen van der Boom staan op 17, 18 en 19 mei weer in de Arena. Het thema voor de achtste editie van hun zangfestijn is The Love Boat.

Hoewel Joling en Froger geen grenzen trekken, doet Van der Boom dat wel. "Toen ik werd gevraagd voor de Toppers, heb ik meteen gezegd dat ik geen verenpak ga aantrekken. Daar trek ik dus de grens."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren