logo songteksten.net

Van den Ende trekt onbekend talent aan voor Ghost

(Novum) - Ton Sieben en Celinde Schoenmaker gaan de hoofdrollen spelen in de musicalversie van Ghost. De twee relatief onbekende talenten hebben zin om in de musical van Joop van den Ende te spelen. Sieben speelt tot eind mei Miss Saigon en Schoenmaker had als kind rollen in musicals als Annie en Oliver.

"Ik ben zo blij", zegt Schoenmaker dinsdag in het AD. De 23-jarige actrice studeerde pas vorige week af aan het conservatorium. "Een paar dagen geleden afgestudeerd en nu al een hoofdrol in een show van het grootste musicalbedrijf van Nederland."

Ook de 30-jarige Sieben is erg enthousiast over de rol. "Ook ik moet me deze dagen weer af en toe in mijn armen knijpen. Dit is geen droom, dit gebeurt allemaal echt." Ton speelt in Ghost de rol van Sam, in de filmversie uit 1990 werd deze rol vertolkt door Patrick Swayze.

Celinde kruipt in de huid van Molly, een rol die in de film was weggelegd voor Demi Moore. De twee zijn vanaf 28 augustus op het toneel te zien, Ghost gaat op 9 september in première in het Beatrix Theater in Utrecht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren