logo songteksten.net

Mel Gibson brengt filmcarrière in gevaar

(Novum) - Mel Gibson zou wel eens filmrollen mis kunnen lopen vanwege zijn recente racistische en vrouwonvriendelijke uitspattingen. De acteur werd vorige week al aan de kant gezet door zijn persagentschap en wellicht volgen ook filmstudio's dit voorbeeld. Dat staat op de website van het Amerikaanse filmvakblad Variety.

'The Beaver' is een van de films waar onduidelijkheid over bestaat. De 54-jarige Gibson speelt de hoofdrol in deze door Jodie Foster geregisseerde zwarte komedie. De opnamen van de film zijn al afgerond, maar filmstudio Summit Entertainment stelt de beslissing over een releasedatum voorlopig uit.

Ook het lot van het reeds opgenomen 'How I Spent My Summer Vacation' en de op handen zijnde spionagethriller 'Cold Warrior', waarin de acteur de hoofdrol moet gaan spelen, is onduidelijk. Hetzelfde geldt voor een historisch drama met Gibson als regisseur en Leonardo DiCaprio in de hoofdrol.

Gibson zou zich racistisch hebben uitgelaten over zijn Mexicaanse werkster. Ook zou hij zijn ex-vriendin Oksana Grigorieva hebben uitgescholden en bedreigd met een pistool.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren