logo songteksten.net

Nicki Minaj terug op Twitter

(Novum) - De afwezigheid van Nicki Minaj op Twitter heeft slechts iets meer dan een week geduurd. Minaj keerde dinsdag terug op de sociale netwerksite. Wel had ze slechts een fractie van haar elf miljoen volgers over.

De 29-jarige Minaj had haar account niet verwijderd, waardoor ze hem dus gewoon weer aan kon zetten. Verreweg haar meeste volgers bleken in de tussentijd te zijn afgehaakt. Sinds de terugkeer groeit haar aantal volgers enorm.

"Een stem in mijn hoofd zei dat ik mijn account moest verwijderen" vertelde ze in de Britse talkshow The Graham Norton Show, waarin ze al hintte op een terugkeer. "Ik had elf miljoen volgers en ik hoop dat ze op me wachten."

Aanvankelijk leek ze te zijn afgehaakt na een ruzie met een fansite over illegale verspreiding van haar muziek. In een ander interview, met de Britse radiozender Capital, ontkent ze dat. "De reden dat ik mijn Twitteraccount heb verwijderd is omdat ik tijd voor mezelf nodig had. Ik wis mijn account niet enkel omdat mensen nare dingen over me tweeten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren