logo songteksten.net

'Lindsay Lohan teleurgesteld in Rosie O'Donnell'

(Novum) - Lindsay Lohan vindt het jammer dat Rosie O'Donnell zich negatief over haar heeft uitgelaten. Volgens een ingewijde snapt Lohan niet dat de comédienne zoveel kritiek op haar heeft, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

De 25-jarige Lohan gaat de rol van Elizabeth Taylor spelen in de tv-film Liz and Dick. O'Donnell zei daarover dat ze de keuze voor Lohan een slechte vindt. Volgens haar is de actrice nog niet klaar om het personage neer te zetten. "Ze heeft niets goeds meer gedaan sinds haar zestiende", zei O'Donnell in de Amerikaanse talkshow The Talk. "Ze heeft zoveel problemen. Ik denk dat ze rust nodig heeft en beter niet kan werken."

Volgens een ingewijde is Lindsay verbaasd over de uitspraken, omdat ze dacht dat zij en O'Donnell het goed met elkaar konden vinden. Volgens de bron trekt Lindsay zich echter weinig van de kritiek aan, omdat er wel meer mensen zijn die aan haar twijfelen. Lohan, die sinds vorige maand eindelijk van haar proeftijd af is, werkt de laatste tijd hard aan haar comeback.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren