logo songteksten.net

David Furnish wil nog een kind met Elton John

(Novum) - David Furnish wil graag een tweede kind met Elton John. "Ik wil graag dat Zachary een broertje of zusje krijgt", zegt Furnish tegen de Britse krant London Evening Standard. Elton en David kregen hun 1-jarige zoontje met behulp van een eiceldonor en een draagmoeder.

"Ik denk dat het voor hem beter is als hij een broertje of zusje heeft." Volgens de 49-jarige Furnish hebben de 65-jarige John en hij het er vaak over. "Maar we hebben nog geen idee hoe en wat. We hebben nog niets besloten."

Wel weet Furnish dat ze in ieder geval wachten met het plannen van een gezinsuitbreiding tot na de zomer. "Ons leven is erg hectisch, Elton is constant aan het werk en aan het toeren." Na de zomer verblijven ze in hun huis in Frankrijk en is er volgens Furnish tijd om het onderwerp aan te snijden.

De twee hebben het wel al gehad over hoe ze het aan gaan pakken. "We zouden graag weer dezelfde eiceldonor willen, zodat onze kinderen ook biologisch familie van elkaar zijn." Ook zouden ze ook dit keer weer allebei hun zaad willen geven, zodat niet duidelijk is wie de vader is.

Furnish en Elton zijn al sinds 1993 samen en zijn sinds 2005 geregistreerd partners. David vreest dat Zachary en zijn toekomstige broertje of zusje het lastig kunnen krijgen met het feit dat ze twee vaders hebben. "Kinderen zien soms iets wat ze niet kennen en worden onzeker omdat ze het niet begrijpen."

Volgens Furnish zorgen angst en onwetendheid voor homofobie. "Als we ze op jonge leeftijd leren over tolerantie en dat ze niet moeten pesten, dan kunnen we het de kop indrukken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren