logo songteksten.net

Patrick Martens wil elke avond tongzoenen

(Novum) - Patrick Martens vindt zoenen erg belangrijk in een relatie. De 34-jarige presentator zou het liefst elke avond kussen met zijn vriend.

"Binnen een relatie vind ik zoenen iets heel intiems, dan ben je echt bij elkaar", vertelt Martens, die sinds vorig jaar een relatie heeft met musicalster Freek Bartels, voor de camera van Novum Nieuws. "Dus eigenlijk moet je elke avond even lekker tongen."

De presentator snapt dat twee geliefden na verloop van tijd minder gaan zoenen. "Ik heb nu zeven maanden een relatie en gelukkig heb ik dat moment nog helemaal niet. Ik snap wel dat het minder wordt als je vijftien jaar bij elkaar bent, dan ga je niet meer urenlang tongend op de bank zitten."

Martens is niet te spreken over zijn allereerste zoenervaring. "Dat was met mijn vriendinnetje toentertijd, toen was ik 10. Dat vonden we beiden niet zo lekker."

Ook op latere leeftijd ging het niet altijd van een leien dakje. "Ik heb ooit met iemand gezoend, dat leek wel een soort staafmixer. Ik zei: nou, doe maar wat rustiger", vertelt de presentator. "Maar het is best lastig om tegen iemand te zeggen: dit is niet zo prettig."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren