Dj Isis ziet politieke carrière wel zitten

Door Novum, zaterdag 28 april 2012 10:52, views: 1, bron: Novum

(Novum) - Dj Isis zou best de politiek in willen. "Het zit in me. Je kunt mij goed de barricaden op duwen", zegt de 37-jarige dj zaterdag in Volkskrant Magazine.

Ze heeft naar eigen zeggen de 'drive' om de politiek in de gaan. "Ik heb de energie en blijkbaar ook het voorkomen en de verbale vermogens", vindt de dj, die eigenlijk Isis van der Wel heet. "Ik ben een goede frontvrouw. Als het nodig blijkt te zijn, zou ik best dienst willen doen."

Van der Wel kon al even oefenen als nachtburgemeester van Amsterdam. Ze zette zich twee jaar in voor de cultuur- en uitgaanswereld in de hoofdstad. "Het was ontzettend zwaar, voor mij, voor mijn bedrijf, voor mijn relatie, voor iedereen."

De dj heeft het vooral druk met haar gezin, vorig jaar beviel ze van haar eerste kind. "Ik ben een stuk gelukkiger sinds ik moeder ben", bekent Van der Wel. "Het is zo'n grote meerwaarde, een kind dat in liefde is verwekt en geboren. Als ik daarover nadenk, heb ik bijna medelijden met mezelf van voor die tijd en met anderen die geen kinderen hebben."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren