logo songteksten.net

Graus offert krullen voor rol als dierenagent

(Novum) - PVV-Kamerlid Dion Graus heeft zondag zijn haren laten knippen om een rol te krijgen als dierenagent in de televisieserie Flikken Maastricht. Hij had in het televisieprogramma Eva Jinek op Zondag tegen acteur Victor Reinier gezegd dat hij graag een rol als dierenagent zou krijgen. De aanwezigen vonden zijn haar echter te lang om overtuigend een agent te kunnen spelen.

Het tweetal stelde in de uitzending een contract op, waarin stond dat Graus van Reinier in de serie mocht spelen als hij zijn haar op een door Jinek te bepalen lengte liet knippen. Al snel belde producent van de serie Rolf Koot op om Graus te beloven dat hij in de serie mocht spelen.

Daarop werd de visagist van Jinek naar boven gehaald om de schaar in de lokken van Graus te zetten. Tegen het eind van de uitzending waren de haarklemmetjes al gezet, maar moest het knippen nog beginnen.

"Maar na de uitzending ging het door", zegt Graus in een toelichting. "Reinier heeft de schaar overgenomen, maar hij ging zo ruw te werk dat ik bang was dat m'n oren eraf gingen. De visagiste had daarna twintig minuten nodig om er nog een model in te brengen."

Graus noemt het resultaat een 'dierenpolitiewaardig kapsel'. "Mijn haar is nu ongeveer drie centimeter lang." Hij had niet verwacht dat van zijn toezegging zo snel werk zou worden gemaakt. "Maar als ik iets beloof, doe ik het ook." De knippartij is opgenomen en wordt volgens hem maandagochtend uitgezonden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren