logo songteksten.net

Jan Smit maakt zich op voor eenzame periode

(Novum) - Jan Smit is erop berekend dat hij zijn gezin de komende maanden nauwelijks ziet. De Volendammer start volgende week met de opnamen van Het Bombardement, de Nederlandse film waarin Smit zijn debuut maakt. Tussendoor moet Jan ook gewoon optreden.

"Ik sta straks overdag in Hongarije en Belgiƫ voor de camera's en direct daarna moet ik terugvliegen naar Nederland om ergens te zingen", schetst Jan zijn drukke agenda in het AD. "Tussendoor reis ik ook nog naar Azerbeidzjan om commentaar te geven bij het Eurovisie Songfestival. Ik heb me er mentaal op voorbereid dat ik Liza en de kinderen een tijdje amper zal zien."

Daar bovenop moet Smit ook nog de studio in om de laatste hand te leggen aan zijn nieuwe album Vrienden. "De komende weken zal ik ergens een gaatje in mijn turboschema moeten vinden om de laatste twee nummers in te zingen."

Hoewel Smit zich heeft voorbereid op een eenzame periode, ziet hij er als een berg tegenop. "Je wilt er toch altijd voor je gezin zijn. Ik zie best op tegen het zo lang weg zijn van huis. Het zal ongetwijfeld slopend en eenzaam zijn. Jammer, maar het is niet anders."

Optredens in Nederland afzeggen was voor de 26-jarige Volendammer geen optie. "Ik wil graag alles doen. Optredens afzeggen heb ik nooit overwogen, omdat ik als zanger mijn publiek nooit zal teleurstellen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren