logo songteksten.net

Kevin Richardson sluit weer aan bij Backstreet Boys

(Novum) - Kevin Richardson is weer een Backstreet Boy. De 40-jarige zanger, die de boyband in 2006 verliet, voegt zich weer bij zijn bandmaatjes. Dat maakten Nick Carter, Brian Littrell, AJ McLean en Howie Dorough bekend tijdens een concert in Londen.

De Backstreet Boys duiken deze zomer de studio in voor een nieuwe plaat. Het album, dat wordt opgenomen in de Britse hoofdstad, moet nog dit jaar verschijnen. De plaat wordt de opvolger van het in 2009 verschenen This is Us. Richardson was voor het laatst te horen op Never Gone, dat in 2005 verscheen.

Kevin stapte in 2006 na dertien jaar uit de Backstreet Boys, omdat hij 'toe was aan een nieuwe fase in zijn leven'. "Het was een moeilijke, maar noodzakelijke beslissing", verklaarde Richardson destijds. Kevin bleef welkom bij de band, benadrukten de overige vier leden. "Als hij wil terugkeren, staat de deur altijd voor hem open."

Richardson trad in oktober eenmalig weer op met de boyband. Destijds zei hij al niet uit te sluiten dat hij zich weer permanent bij de Backstreet Boys voegt. "Ik zou graag weer vaker met ze optreden. De chemie hebben we nog steeds."

Carter, Littrell, McLean en Dorough reizen momenteel samen met New Kids on the Block de wereld over met de show NKOTBSB. De boybands treden dinsdag op in Ahoy. Tijdens de show in Londen hintte Littrell op een vervolg van NKOTBSB. "Misschien kunnen we volgend jaar terugkomen met z'n tienen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren