logo songteksten.net

Patty Brard zet emotionele streep onder Luv'

(Novum) - Patty Brard verkocht maandag op Koninginnedag haar oude Luv'-kleding en vindt dat een goede manier om het tijdperk af te sluiten. "Al het stoffige moet weg en het is tijd voor een frisse wind", zei Brard voor de camera van Novum Nieuws. Luv' kondigde in maart aan ermee te stoppen.

"Het is een fijne dag en het is lekker om er emotioneel een streep onder te zetten", ging Brard verder over de verkoop van haar Luv'-garderobe. Het damestrio, dat bestond uit Brard, Marga Scheide en José Hoebee, scoorde in de jaren zeventig en tachtig hits als U.O. en The Greatest Lover.

Hoewel de 57-jarige Brard het fijn vond om zich op de Amsterdamse vrijmarkt van haar oude kleding te ontdoen, was er een rok in de kraam beland die ze liever niet verkocht. "Dat is een antiek stuk en dan ben ik wel erg fanatiek met opruimen."

Het is niet de eerste keer dat er bijna een antiek stuk van Brard werd verkocht. Haar dochter Priscilla wilde ooit een heel duur schilderij verkopen. "Een kunstwerk van zo'n vijftigduizend euro. Stond ze een deal te maken voor 7,50."

De opbrengsten van Brards uitverkoop gingen voor een groot deel naar een goed doel. Van de rest van het geld heeft de zangeres gefeest. "Je moet toch een beetje lol hebben in je leven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren