logo songteksten.net

Jenna Fischer doet niet mee aan dieet na bevalling

(Novum) - Jenna Fischer vindt het niet zo belangrijk om de zwangerschapskilo's direct kwijt te raken. Sinds de geboorte van haar zoontje Weston in september vindt de Office-actrice andere dingen belangrijker. "Ik vind het onnatuurlijk", vertelt de 38-jarige Fischer aan de Amerikaanse entertainmentsite Celebuzz. Fischer verwijst met haar opmerkingen naar enkele collega-sterren.

"Er ligt zo veel druk op nieuwe moeders dat ze zich geen zorgen moeten maken om hun gewicht", gaat Fischer verder. Ze ergert zich aan de trend van 'poseren in een bikini zes weken nadat je bevallen bent'. "Ik snap niet dat mensen zich druk maken dat je borsten wat gaan hangen en dat je iets meer vormen krijgt. We hebben een mens gecreëerd. Dat moet je vieren."

Zo liep Heidi Klum vijf weken na haar bevalling in lingerie op de catwalk als model voor Victoria's Secret. Ook Beyoncé was een maand na de geboorte van haar dochter in een strakke jurk op de rode loper te vinden. Jessica Simpson, die dinsdag haar eerste kindje op de wereld zette, zou zelfs tijdens haar zwangerschap een miljoenendeal hebben gesloten met Weight Watchers.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren