logo songteksten.net

John Vooijs in musical Bernarda Alba

(Novum) - John Vooijs gaat een rol spelen in de musical Bernarda Alba. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de stichting Wings of Support. Dat maakte theater M-Lab woensdag bekend. Wings of Support probeert kinderen in landen waar KLM en Martinair op vliegen te helpen aan onderdak, onderwijs en medische hulp.

Naast de We Will Rock You-ster spelen onder anderen Marleen van der Loo - bekend uit 1953, de Musical - en Jeroen Phaff een rol in het stuk. Phaff was eerder te zien in The Lion King. In totaal staan twaalf Nederlandse musicalacteurs tijdens de voorstelling op de planken.

Bernarda Alba is gebaseerd op het Spaanse toneelstuk La Casa de Bernarda Alba. Het stuk, dat zich in de jaren dertig in Spanje afspeelt, draait om Bernarda Alba, die haar dochters streng opvoedt na de dood van haar man. In 2006 werd een musical ontwikkeld gebaseerd op het toneelstuk.

De regie en de Nederlandse vertaling zijn verzorgd door initiatiefnemer Jeroen van Delft. De musical is 30 en 31 mei te zien in theater M-Lab in Amsterdam en wordt in totaal vier keer opgevoerd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren