logo songteksten.net

Morissette voelt zich verbonden met DiCaprio

(Novum) - Alanis Morissette voelt een speciale band met Leonardo DiCaprio. "Ik voel verwantschap omdat we op hetzelfde moment doorbraken", vertelt de Canadese zangeres aan het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone.

"Ik heb een unieke kijk op dingen die mensen als Eminem en Leonardo DiCaprio begrijpen omdat we in dezelfde tijd succes kregen", gaat Morissette verder. Hoewel de zangeres niet uitlegt of ze ook contact met de sterren heeft, vindt ze het fijn om te weten dat ze nog steeds succesvol zijn.

"Het raakt me dat ze er nog steeds zijn omdat ik het zelf moeilijk vond om met dat succes om te gaan." Morissette heeft vooral bewondering voor hoe DiCaprio omging met zijn bekendheid na Titanic, die in 1997 uitkwam. "Ik wil hem een medaille geven omdat hij er nog steeds staat." Zelf brak de zangeres in 1995 wereldwijd door met haar derde studioplaat Jagged Little Pill.

Morissette brengt op 24 augustus haar zevende studioalbum, Havoc and Bright Lights, uit. De 37-jarige zangeres toert momenteel door Europa en doet ook Nederland aan. Op 8 juli sluit Morissette de tweede dag van het Weertse festival Bospop af.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren