logo songteksten.net

Hangover-acteur brengt bluegrassalbum uit

(Novum) - Ed Helms werkt samen met zijn band aan een bluegrassplaat. "We zijn bezig met wat demo's", zegt de acteur, die bekend is uit The Hangover-films, tegen het Amerikaanse entertainmentblad The Hollywood Reporter. Helms vormt al sinds zijn studietijd samen met twee vrienden The Lonesome Trio.

"We nemen al jaren dingen op voor vrienden en familie, maar nog nooit een echt album", vertelt Helms. De acteur weet nog niet of ze de plaat zelf uitbrengen of dat ze het via een platenmaatschappij gaan doen. "We denken daar nu over na."

De 38-jarige Helms is een van de organisatoren van het Amerikaanse festival The L.A. Bluegrass Situation. Vrijdag staat hij met The Lonesome Trio op de derde editie van het festival, waar ook acteurs John C. Reilly en Steve Martin op zullen treden.

Ed Helms is bekend als tandarts Stu Price in The Hangover-films, ook is hij te zien in de Amerikaanse versie van de komedieserie The Office. Het is nog niet bekend wanneer het album van The Lonesome Trio zal verschijnen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren