logo songteksten.net

Ringo Starr op de bres voor neushoorns

(Novum) - Ringo Starr neemt het op voor neushoorns. De Beatles-drummer plaatste een foto van een babyneushoorn op zijn website, om de bedreigde diersoort onder de aandacht te brengen. "Ik heb altijd heel veel van neushoorns gehouden", schrijft de 71-jarige Starr.

Ringo heeft ooit uit bewondering twee grote beelden van neushoorns laten maken. Het ene hield hij zelf en het andere gaf hij aan The Who-drummer Keith Moon, die in 1978 overleed. "Neushoorns hebben altijd een speciale plek gehad in mijn hart en dat van Keith Moon." Starrs neushoorn staat nog steeds in de tuin van zijn huis in Engeland.

Starr plaatste informatie over een goed doel dat zich inzet voor de bedreigde dieren en een link van de organisatie op zijn website. Eerder had de Brit een foto van zijn kat op zijn website staan.

Ringo Starr werd bekend als drummer van The Beatles. De Brit bracht ook meerdere soloplaten uit. Zijn zestiende album Ringo 2012 kwam in januari uit. In de jaren zeventig scoorde hij hits als Photograph, You're Sixteen en Back Off Boogaloo.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren