logo songteksten.net

Afpersers 'Full House'-acteur in val gelokt

(Novum/AP) - De man en vrouw die in december 'Full House'-acteur John Stamos probeerden af te persen, zijn door de FBI in de val gelokt. De vrouw zei zwanger van Stamos te zijn en de man probeerde Stamos geld afhandig te maken door te dreigen belastende foto's aan roddelbladen te verkopen.

Stamos zou in 2004, vlak na zijn echtscheiding van actrice Rebecca Romijn, een 17-jarig meisje hebben ontmoet op een feestje in Florida. Na hun eerste contact zouden ze een knipperlichtrelatie hebben gehad. In december kreeg Stamos e-mails van een onbekende vrouw, waarin ze stelde zwanger van hem te zijn. Niet lang daarna ontving de acteur e-mails van een onbekende man, die dreigde met 'belastende' foto's naar de roddelbladen te stappen als Stamon hem geen 680 duizend dollar zou betalen.

Hierop schakelde Stamos de FBI in. Het toenmalige meisje, inmiddels een vrouw, was verdachte, en aangenomen werd dat de onbekende man een bekende van haar was. Nadat de FBI het tweetal met de 680 duizend dollar wist te lokken, bleek het inderdaad om de vrouw en haar vriend te gaan.

Een van Stamos' advocaten noemde de hele kwestie 'niet meer dan een manier om door list en bedrog snel rijk te worden'. De advocaten van het stel voeren aan dat het niet illegaal is om foto's aan iemand anders te verkopen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren