logo songteksten.net

Justin Bieber brengt ode aan moeder

(Novum) - Justin Bieber heeft een nummer geschreven dat een ode is aan zijn moeder. "Ik geloof dat het nummer volgende week zondag, op Moederdag, wordt uitgebracht", zegt het tieneridool tegen de Amerikaanse muziekzender MTV.

De zanger weet nog niet of het liedje ook op zijn nieuwe plaat komt te staan. Zijn derde cd Believe ligt deze zomer in de winkel. "Het gaat over de moeilijke periode die ze doormaakte en hoe dapper ze was. Ik vind dat de hele wereld dat moet weten." Patricia Lynn Mallette was 18 jaar toen ze zwanger raakte van Justin.

De Canadese zanger heeft ook een nummer geschreven over de geruchten dat hij een fan zwanger zou hebben gemaakt. "Over die babysituatie, die trouwens honderd procent niet waar was, heb ik een liedje geschreven", vertelt de 18-jarige Bieber. "Het is een beetje mijn Billy Jean."

Mariah Yeater beweerde dat Bieber haar in 2010 zwanger zou hebben gemaakt tijdens een vluggertje na een van zijn concerten. Yeater dreigde met een rechtszaak, maar toen Bieber met een dna-test wilde bewijzen dat hij niet de vader is van haar kind, bond ze in.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren