logo songteksten.net

Cee Lo Green blijft voorlopig bij The Voice

(Novum/AP) - Cee Lo Green heeft het vooralsnog prima naar zijn zin bij The Voice. De zanger wil als coach verbonden blijven aan de talentenjacht zolang deze 'authentiek' blijft.

De 37-jarige Green is sinds vorig jaar betrokken bij de zangshow, samen met medecoaches Christina Aguilera, Blake Shelton en Adam Levine. "Het zou leuk zijn om te denken dat wij onvervangbaar zijn. Maar de waarheid is dat wij werkende artiesten zijn en artiesten kunnen heel wispelturig zijn", vertelt de zanger. "Ik wil blijven zolang het fris, nieuw, spannend en leuk voor me blijft."

Green heeft onlangs een duet opgenomen met Christina Aguilera. De zangeres scoorde vorig jaar een hit met het nummer Moves Like Jagger, dat ze met Adam Levine zong. "Ik heb ook nog een nummer gemaakt voor Blake Shelton, dat ik samen met hem zou willen zingen."

Een 'supergroep', bestaande uit alle vier de coaches, ziet hij ook wel zitten. "Waarom niet? Iedereen heeft talent, is beschikbaar en enthousiast." In de Verenigde Staten is momenteel het tweede seizoen van The Voice op televisie. De finale is volgende week.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren