logo songteksten.net

The Prodigy wil niet met grote namen werken

(Novum) - The Prodigy heeft genoeg van samenwerkingen met grote artiesten. Frontman Liam Howlett, die in het verleden muziek maakte met onder anderen Liam Gallagher en Dave Grohl, gaat liever aan de slag met onbekendere namen.

"Ik heb het helemaal gehad met grote samenwerkingen", vertelt de 40-jarige Howlett aan het Britse muziekblad NME. Onlangs onthulde de muzikant dat het nieuwe album van The Prodigy als werktitel How To Steal A Jet Figher krijgt. Zijn bandleden Keith Flint en Maxim zijn volgens Howlett meer betrokken bij de productie van deze plaat.

"Ze hebben veel tijd met me doorgebracht in de studio", zegt Howlett over Flint en Maxim. "Een paar dagen per week komen ze langs om te luisteren en te praten." De producent maakte naar eigen zeggen in het verleden de fout om te veel op zichzelf te vertrouwen. "Ik denk dat het een-na-laatste album beter was geweest als ik meer hulp had gekregen."

De laatste plaat van de Britse danceact The Prodigy, Invaders Must Die, stamt uit 2009. Wanneer het nieuwe album het levenslicht ziet, is niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren