logo songteksten.net

'Mel Gibson zocht psychische hulp'

(Novum) - Mel Gibson heeft de hulp ingeroepen van psychologen om zijn relatie met Oksana Grigorieva te verbeteren. Volgens een vriend wilde de acteur 'zichzelf op een vredige manier onttrekken aan de ongezonde relatie', aldus het Amerikaanse tijdschrift People.

De therapie bleek niet erg heilzaam. In maart verliep de scheiding tussen Gibson en Grigorieva nog vredig, maar al snel sloeg de stemming om. De ruzies tussen Gibson en zijn vriendin liepen hoog op, zo bleek uit geluidsopnames die Grigorieva maakte. Gibson schold haar uit en zou haar zelfs hebben geslagen en bedreigd met een pistool.

Gibson zou ook tanden uit de mond van zijn vriendin hebben gemept. Grigorieva zou aan haar tandarts hebben toevertrouwd dat de schade aan haar gebit was ontstaan door toedoen van Mel. Een arts is in zo'n geval echter verplicht om melding te maken aan de politie, maar een dergelijke aangifte is daar volgens entertainmentwebsite TMZ niet bekend.

De politie van Los Angeles onderzoekt momenteel wat er precies is gebeurd in huize Gibson- Grigorieva. De geluidsopnames moeten dienen als bewijs van huiselijk geweld. Het stel moet het ook nog eens worden over de voogdij over hun acht maanden oude dochtertje Lucia.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren