logo songteksten.net

'Amanda Bynes rijdt door na aanrijding'

(Novum) - Amanda Bynes is wederom in de problemen gekomen door een verkeersovertreding. De actrice raakte tijdens het inhalen een andere auto en reed vervolgens door. Eerder deze maand werd ze aangehouden wegens rijden onder invloed.

Een man reed door Hollywood toen hij merkte dat een auto hem raakte toen hij werd ingehaald. Toen de automobilist niet stopte, belde hij de politie en zette hij zelf de achtervolging in. Dat vertellen bronnen aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Omdat de politie niet wist hoe ernstig het ongeval was, werd een helikopter ingezet. Toen de auto door de politie werd gestopt, bleek dat niemand minder dan Amanda Bynes de bestuurder was. Volgens een bron is de schade aan haar auto zo minimaal dat het mogelijk is dat ze niet heeft gemerkt dat ze een andere auto heeft geramd. De politie heeft besloten geen nader onderzoek te doen.

Het is niet de eerste keer dat de Hairspray-actrice in de problemen komt tijdens het rijden. De 26-jarige actrice werd een maand geleden opgepakt toen ze met een slok op achter het stuur zat. Vervolgens werd ze gesnapt toen ze aan het sms'en was tijdens het rijden en een stopbord negeerde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren