logo songteksten.net

Bridget Maasland op zoek naar nieuwe man

(Novum) - Bridget Maasland gaat op televisie op zoek naar een nieuwe man. De presentatrice werd in december vrijgezel toen zij en haar vriend Pepijn definitief een punt achter hun relatie zetten. Maasland ging eerder al op zoek naar haar Gooische identiteit, geluk en het leven als moeder in Amsterdam Oud-Zuid.

In 'Hoe Vind ik een Vent?' doet Maasland serieus een poging om het liefdesgeluk te vinden. "Ik ga wel echt op zoek ja", vertelt ze in RTL Boulevard. "Dat is wel echt de bedoeling. Dat was ook bij 'Hoe Word ik Mama in Oud-Zuid?'. Toen was ik echt zwanger en ging ik echt in Oud-Zuid wonen."

Maasland begeeft zich voor het programma in de wereld van singlefeesten en speeddaten. Ze stelt zich dus echt open voor de liefde, maar bewaakt wel duidelijk haar grenzen. "Er zijn grenzen en ik weet die grenzen altijd wel goed te vinden volgens mij", meent de 35-jarige presentatrice.

"Het idee is ontstaan toen ik zelf weer op de markt kwam", vertelt Bridget. "Ik hoorde van vriendinnen dat het tegenwoordig toch wel heel anders gaat. Ik hoorde opeens termen als downdaten en vreemdgaan op de digitale snelweg." Het programma is vanaf september op televisie te zien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren