logo songteksten.net

Linda Evangelista schikt met ex-vriend

(Novum/AP) - Linda Evangelista heeft een akkoord bereikt met haar ex-vriend Francois-Henri Pinault. Het 46-jarige model sleepte de steenrijke zakenman voor de rechter omdat ze geld wil voor de opvoeding van hun 5-jarige zoon Augustin.

Evangelista en Pinault, die een korte verhouding hadden, wilden maandag geen details geven over de schikking. "Iedereen is blij dat het voorbij is", zei de advocaat van Pinault.

Uit papieren bleek eerder dat het model 46 duizend dollar per maand uitgeeft aan onder meer gewapende bodyguards en een nanny die 24 uur per dag op haar zoontje let. Volgens Evangelista's advocaat betaalde het model alle kosten in eerste instantie uit eigen zak, maar heeft ze nu hulp nodig. Vorig jaar beƫindigde L'Oreal een grote deal met het supermodel, waardoor ze nu een stuk minder verdient.

Volgens Pinault vroeg Evangelista in eerste instantie een 'onredelijk' bedrag om voor het kind te kunnen zorgen, waarop hij een tegenbod deed. Daar zou het model niet op hebben gereageerd. In 2010 stapte Evangelista naar de rechter.

De zakenman erkende Augustin in 2007 als zijn zoon. Inmiddels is hij enkele jaren getrouwd met actrice Salma Hayek, met wie hij een 4-jarige dochter heeft.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren