logo songteksten.net

'Mila Kunis redt leven medewerker'

(Novum) - Mila Kunis heeft wellicht het leven van een van haar medewerkers gered. De 50-jarige man, die in het huis van de actrice aan het werk was, stortte zaterdag in het huis van Kunis in Los Angeles in elkaar.

De medewerker had een heftige aanval waarbij hij bijna stikte, bloed ophoestte, braakte en op zijn tong beet. Mila rende eropaf en liet een vriend het alarmnummer bellen, vertelt een ingewijde aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

De 28-jarige actrice legde de man voorzichtig op zijn zij zodat hij niet zou stikken. Iemand anders stopte een portemonnee in zijn mond zodat de medewerker zijn tong niet zou doorslikken. Kunis bood nog aan om met de ambulance mee te rijden, maar dat was niet nodig. De man, die mogelijk een epileptische aanval had, is weer hersteld.

Het was een rare week voor Kunis. De actrice werd vrijdag achtervolgd door een dakloze man toen ze op weg was naar de sportschool. Kunis belde de politie en bleef in haar auto wachten tot de agenten de vermeende stalker oppakten. De man werd wegens gebrek aan bewijs vrijgelaten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren