logo songteksten.net

John Vooijs scoort rol in musical Tik, Tik, Boem!

(Novum) - John Vooijs gaat de hoofdrol vertolken in de musical Tik, Tik, Boem! - Bijna 30 en Nog Niks Bereikt. Dat heeft producent Tresore Producties dinsdag bekendgemaakt. De Nederlandse première is in het voorjaar van 2014.

Tik, Tik, Boem! is een stuk van Jonathan Larson, de maker van de musical Rent. De voorstelling was al in theaters in New York te zien. De vertaling en regie zijn in handen van Koen van Dijk, die eerder onder meer de musical Fame regisseerde.

Tik, Tik, Boem! is een autobiografisch stuk met als thema het volgen van dromen en het vechten voor originele ideeën. Vooijs gaat de rol van Jon spelen, een componist die wacht op zijn grote doorbraak. Vlak voor zijn dertigste worstelt hij met het idee dat hij weinig heeft bereikt in zijn leven.

Vooijs staat momenteel op de planken als Tarzan in de Duitse stad Hamburg. Die rol speelde hij ook in Nederland, nadat hij in 2006 deelnam aan het televisieprogramma Wie Wordt Tarzan? en daarin als tweede eindigde. Ook speelde de 32-jarige acteur in Mamma Mia en We Will Rock You. Wie naast Vooijs in Tik, Tik, Boem! gaan spelen, is nog niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren