logo songteksten.net

Rick Engelkes en vrouw voorlopig uit elkaar

(Novum) - Rick Engelkes en zijn vrouw Annemarie zijn voor onbepaalde tijd uit elkaar. De twee hebben een adempauze ingelast om hun huwelijk weer op orde te krijgen. "Ik houd heel veel van Annemarie, en wil het graag goedmaken", zegt Engelkes woensdag in De Telegraaf.

Engelkes wil geen details bekendmaken over de oorzaak van de tijdelijke breuk. "Ik wil het uiterste doen om ons gezin te redden", antwoordt de acteur en producent ontwijkend op de vraag of er een andere vrouw in het spel is. Ricks management bevestigt de tijdelijke breuk, maar wil verder geen uitspraken doen.

Rick en Annemarie zijn acht jaar getrouwd en hebben twee dochters, de 12-jarige Teddie en Minka Lee (5). Rick is momenteel met zijn twee meiden op vakantie naar Ibiza, Annemarie reist vrijdag naar het Spaanse eiland om zich bij hen te voegen. Dan is het kijken of de echtelieden weer nader tot elkaar kunnen komen.

Engelkes wil er in ieder geval helemaal voor gaan, hij voelt zich 'leeg' zonder haar. "Nogmaals, er is niets wat ik zo graag wil als dat ze mij weer toelaat in haar leven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren