logo songteksten.net

Vince Vaughn maakt zich op voor vaderschap

(Novum) - Vince Vaughn kan zich voorbereiden op korte nachten en vieze luiers. De 40-jarige acteur wordt binnenkort vader, verklapt een ingewijde aan het Amerikaanse blad People.

"Ze hebben het samen zo fijn en zijn zo blij dat ze voor het eerst ouders worden", vertelt de bron over Vaughn en zijn vrouw. De 'Couple's Retreat'-acteur trouwde in januari met Kyla Weber. Tijdens een bescheiden ceremonie in de buurt van Chicago wisselden de twee het jawoord uit.

Vaughn heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat hij graag vader wil worden. "Voor het eerst in mijn leven ben ik echt klaar voor kinderen", zei hij in september. "Ik heb een mooie carrière, maar daar draait mijn leven al zo lang om. Ik ben klaar voor een leven dat om andere mensen en andere dingen draait."

Vince en Kyla waren in oktober nog in Amsterdam. Ter gelegenheid van de Nederlandse première van 'Couple's Retreat' vloog Vaughn naar de hoofdstad. "Ik wilde mijn verloofde graag de stad laten zien", vertelde hij destijds tegen Novum Nieuws. "We zijn een dag eerder gekomen, zodat we nog wat dingen in Amsterdam hebben kunnen zien."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren