logo songteksten.net

Sambora bewondert Denise Richards om adoptie

(Novum) - Richie Sambora vindt het erg mooi dat zijn vriendin Denise Richards vorig jaar een kind adopteerde. "Dat is zo prachtig, daardoor werd ik nog verliefder op haar", zegt de 52-jarige Bon Jovi-gitarist tegen het Amerikaanse blad Us Weekly.

De 41-jarige actrice adopteerde vorige zomer dochter Eloise, die nu bijna een jaar is. "Het inspireert me, het is zoiets moois om te doen", gaat Sambora verder. Hoewel de gitarist Richards bewondert om de adoptie, heeft hij geen zin om Eloises luiers te verschonen. "Dat heb ik genoeg gedaan bij mijn eigen dochter."

Sambora heeft een 14-jarige dochter, Ava, uit zijn huwelijk met actrice Heather Locklear, met wie hij van 1994 tot 2007 getrouwd was. Ava staat helemaal achter de relatie van haar vader met Richards. "Ze zijn heel lief samen, ik ben erg gelukkig", vertelt Ava.

Sambora en Richards hadden in 2006 ook al een relatie, maar gingen een jaar later als vrienden uit elkaar. De twee kwamen vorig jaar weer bij elkaar. Richards was vier jaar getrouwd met Charlie Sheen, met wie ze twee dochters kreeg, de 8-jarige Sam en de 6-jarige Lola.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren