logo songteksten.net

Sean Bean gearresteerd vanwege intimidatie ex

(Novum) - Game of Thrones-acteur Sean Bean is woensdag in Londen gearresteerd omdat hij zijn ex-vrouw had geïntimideerd. De acteur heeft naar verluidt dreigende telefoontjes gepleegd en sms'jes verstuurd naar actrice Georgina Sutcliffe, schrijft de Britse krant Daily Mail.

Bean werd ondervraagd op verdenkingen van intimidatie en er werden vingerafdrukken afgenomen. De acteur mocht naar huis nadat zijn borg was betaald. De politie onderzoekt nu wat er precies is voorgevallen.

Het is niet de eerste keer dat Sutcliffe Bean beschuldigt van fysiek geweld. Ze liet in 2009 de politie meerdere malen langskomen. De 53-jarige acteur stapte in 2008 met Sutcliffe in het huwelijksbootje, de twee zetten in 2010 een streep door hun huwelijk.

Bean, die rollen speelde in films als Lord of the Rings en Snow White, was eerder al drie keer getrouwd. Zo was hij van 1981 tot 1988 getrouwd met jeugdliefde Debra James en stapte hij in 1990 met actrice Melanie Hill in het huwelijksbootje. Samen kregen ze twee kinderen.

Bean scheidde in 1997 van Hill om later dat jaar met actrice Abigail Cruttenden te trouwen, met Cruttenden kreeg hij een dochter. De twee zetten in 2000 een punt achter hun huwelijk.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren