logo songteksten.net

Snooki heeft geen last van zwangerschapskwaaltjes

(Novum) - Snooki heeft niet veel last van zwangerschapskwaaltjes. De in augustus uitgerekende realityster voelt zich over het algemeen goed. "Ik ben gewoon moe, maar het voelt eigenlijk vooral alleen alsof ik een dikkere buik krijg", vertelt de 24-jarige Jersey Shore-ster aan de entertainmentzender E!

De realityster heeft ook geen last van vreetbuien. "Mijn eetlust is niet heel raar, maar nog steeds hetzelfde. Ik moet mezelf wel dwingen om te eten. Ik heb dan geen honger, maar je moet de baby wel voeden."

Snooki kondigde begin maart aan in verwachting te zijn van haar eerste kind. Ze is verloofd met Jionni LaValle, de vader van het ongeboren kindje. De twee denken echter nog niet aan de bruiloft. "Als ik ga trouwen, moet het speciaal zijn en waarom niet als de baby erbij is."

De realityster is vanweg haar zwangerschap niet te zien in het nieuwe seizoen van Jersey Shore, maar wel in de realityserie Snooki & JWoww. Of de geboorte wordt gefilmd, is nog niet zeker. "Jionni en ik hebben het nog niet besproken. Het is ook aan hem, dus we zijn er nog niet uit."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren