logo songteksten.net

Perez Hilton weer enthousiast over Caro Emerald

(Novum) - De Amerikaanse celebrityblogger Perez Hilton lijkt maar geen genoeg te kunnen krijgen van Caro Emerald. Perez plaatste deze week weer een nummer van de Nederlandse zangeres op zijn goed bezochte blog. "Er komt geweldige muziek uit Nederland", oordeelde de blogger.

Ditmaal is Perez gecharmeerd van Caro Emeralds cover van 'I'm Yours'. De Nederlandse zangeres bracht het nummer van Jason Mraz eind vorig jaar ten gehore in de studio van 3FM. Het is niet de eerste keer dat Perez schrijft over Caro. Begin dit jaar jubelde hij over haar versie van Lady Gaga's 'Bad Romance'. Vorige maand plaatste Perez Caro's debuutsingle 'Back It Up' op zijn weblog.

Mario Lavandeira, zoals Perez Hilton werd geboren, runt al jaren een wereldberoemd weblog over showbizz en sterren. Via zijn berichten is hij medeverantwoordelijk voor het succes van verschillende artiesten. Zo stelde hij Mika en Feist voor aan het Amerikaanse publiek. Perez lijkt fan te zijn van de Nederlandse muziek, eerder schreef hij over Anouk en Ilse DeLange.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren