logo songteksten.net

Gordon niet op zoek naar nieuwe relatie

(Novum) - Gordon is zo'n maand vrijgezel en voorlopig niet op zoek naar een nieuwe relatie. Dat betekent niet dat de 43-jarige zanger niet scharrelt. "Ik hoef geen relatie, wil gewoon lekker lol maken", vertelt Gordon aan het AD.

Dat 'lekker lol maken' doet Gordon sinds Koninginnedag met 'een fantastisch leuke jongen uit Portugal'. "Klikte meteen. Dit weekeinde komt hij weer naar me toe en over twee weken ga ik naar Lissabon. Lekker de zomer tegemoet. Ik hoef geen vaste relatie, maar heb erg veel zin om lol te maken."

Gordons relatie met de 19 jaar jongere Raoul van der Heijden strandde begin april omdat de zanger vreemd was gegaan. "Vooral door de manier waarop ben ik erg verdrietig geweest", blikt Gordon terug. "Ik heb mezelf vreselijk teleurgesteld. Mensen vonden het zielig voor me. Onzin. Als m'n moeder nog geleefd had, had ze me een klap voor m'n kop verkocht."

Toch leerde de zanger ook van zijn slippertje. "Ik realiseerde me dat het niet voor niets is gebeurd. Als ik echt verliefd was geweest, had ik dat in die discotheek nooit gedaan. Ik weet nu dat ik mezelf ruim twee jaar voor de gek heb gehouden."

Gordon zit inmiddels weer goed in zijn vel. "Mijn vrienden en humor houden me op de been. Het weer in Blaricum: volop zon met af en toe een huilbui." De zanger heeft naar eigen zeggen eindelijk de balans in zijn leven gevonden. "Misschien ben ik simpelweg wel het type voor om de twee jaar een nieuwe vriend en is het tijd dat te accepteren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren