logo songteksten.net

Amber Riley ontkent vertrek Glee

(Novum) - Amber Riley ontkent dat ze vertrekt uit Glee. Een opmerking van haar op Twitter zou verkeerd zijn begrepen. "Ik bevestigde niet dat ik de show ga verlaten", twitterde de actrice, die de rol van Mercedes Jones speelt, vrijdag.

De 26-jarige actrice zei donderdag dat ze een 'hoofdstuk van haar leven had afgesloten', maar ontkent nu dat ze daarmee bedoelde dat ze weggaat uit de musicalserie. "Mijn tweet is verkeerd opgevat, ik bedoelde dat ik het ga missen om elke dag met de hele cast samen te zijn."

Riley snapt wel dat het nieuws over haar mogelijke afscheid snel ging. "Dat is het goede en slechte aan Twitter. Het kan gebruikt worden om geruchten in te dammen, maar het kan ze ook verspreiden."

Wat ze wel bedoelde met de tweet laat Riley in het midden. Mogelijk doelde ze op het einde van het seizoen. De laatste aflevering van het derde seizoen van de musicalserie wordt op dinsdag uitgezonden in de Verenigde Staten. Riley speelt sinds het eerste seizoen, dat startte in 2009, in Glee.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren