logo songteksten.net

Orlando Bloom krijgt eredoctoraat

(Novum) - Orlando Bloom heeft een eregraad ontvangen van een Britse universiteit. De acteur kreeg de speciale titel van de University of Kent in Canterbury voor zijn acteerwerk. De 33-jarige Bloom heeft een speciale band met de universiteit.

"Het betekent veel voor me", sprak Bloom die bij de ceremonie vergezeld werd door zijn ouders, zus en verloofde Miranda Kerr. "Het is een spannende dag voor me", zei hij volgens volgens entertainmentwebsite E! Online. "Ik vind het een eer om weer terug te zijn in mijn geboortedorp. Ik heb zulke goede herinneringen aan de kathedraal en aan Canterbury."

"Ik woonde vlakbij de universiteit, dus ik speelde hier altijd. Het is een grote, grote eer en ik voel me zeer trots. Net als mijn moeder." Het is niet de eerste graad die Bloom in zijn leven behaalt. Hij studeerde eerder af aan Guildhall School of Music and Drama in Londen.

De Britse acteur David Suchet, bekend als vertolker van detective Hercule Poirot, kreeg ook een eregraad. Verder viel de eer te beurt aan onder anderen een dichter, een bioloog en een archeoloog.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren