logo songteksten.net

Deschanel maakt Broadway-debuut als countryster

(Novum) - New Girl-actrice Zooey Deschanel maakt binnenkort haar debuut op Broadway. De 32-jarige actrice gaat de rol van countryster Loretta Lynn spelen in de musical Coal Miner's Daughter, schrijft het Amerikaanse entertainmentblad The Hollywood Reporter.

Lynn zelf denkt dat Deschanel de juiste keuze is om haar te vertolken. "Ze zingt en schrijft net als ik haar eigen liedjes en we hebben dezelfde kleur ogen." Deschanel is erg blij met de rol. "Ze is een levende legende. Dat ik gekozen ben om haar te spelen is een droom die uitkomt."

Coal Miner's Daughter, naar het gelijknamige nummer van Lynn, vertelt het levensverhaal van de 77-jarige countryster. In 1981 werd het verhaal ook al verfilmd. toen werd de rol van Lynn gespeeld door Sissy Spacek. Loretta Lynn heeft 54 studioplaten uitgebracht en scoorde hits als Fist City en I'm a Honky Tonk Girl.

Deschanel is bekend van haar rol als Jess Day in de komedieserie New Girl. De laatste aflevering van het eerste seizoen werd dinsdag in de Verenigde Staten uitgezonden. Ook had ze rollen in films als (500) Days of Summer, Yes Man en Almost Famous en vormt ze samen met M. Ward het muzikale duo She & Him.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren