logo songteksten.net

Kim-Lian vindt het lekker om vies te zijn

(Novum) - Kim-Lian van der Meij vindt het geen probleem om niet schoon te zijn. "Het is wel lekker om af en toe vies te zijn", zegt de zangeres en actrice voor de camera van Novum Nieuws. "Om de hele dag in de tuin bezig te zijn en onder de modder te zitten."

Van der Meij denkt dat het komt door haar jeugd. De ouders van de zangeres hadden een tuincentrum en Kim-Lian speelde daardoor veel in de modder. "Ik speelde altijd tussen de dieren en de planten. Misschien verlang ik daar nog wel naar terug", lacht Kim-Lian.

De 31-jarige actrice kan zich dan ook goed inleven in haar rol in de musical Shrek. "Ik vind het wel lekker om niet te veel met make-up en andere dingen bezig te zijn." In de musical speelt Kim-Lian de rol van prinses Fiona, die overdag een prinses is en als de zon ondergaat verandert in een monster.

William Spaaij vertolkt in Shrek de Musical de hoofdrol van het groene monster. Paul Groot is te zien als Lord Farquaad en Rogier Komproe speelt de rol van Donkey. De musical is vanaf oktober te zien in het Amsterdamse RAI theater.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren