logo songteksten.net

'Jay-Z en Beyoncé verkassen naar Londen'

(Novum) - Jay-Z en Beyoncé hebben hun oog laten vallen op een optrekje in Londen. Volgens ingewijden zijn de supersterren het zat veel geld uit te geven aan hotels in de Britse hoofdstad. "Ze willen iets huiselijks nu ze ouders zijn", vertelt een bron aan boulevardkrant The Sun.

"Zowel Jay-Z als Beyoncé is de komende tijd veel in Londen. Jay-Z is hier vanwege zijn Watch the Throne-tournee en Beyoncé lanceert deze zomer haar parfum in Europa", weet de ingewijde.

De rapper en zangeres, die in januari hun eerste spruit verwelkomden, hebben al een onderkomen op het oog. Jay-Z en Beyoncé zouden binnenkort hun intrek nemen in West-Londen, in de buurt waar ook onder meer Gwyneth Paltrow en Coldplay-frontman Chris Martin, ondernemer Richard Brandson en X Factor-bedenker Simon Cowell wonen.

Kanye West, met wie Jay-Z op tournee is, zou een complete verdieping in een luxe hotel hebben gehuurd voor de tijd dat hij in Europa is. Kim Kardashian, met wie West naar verluidt een relatie heeft, is eveneens van plan bezoekjes te brengen aan de Britse hoofdstad.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren