logo songteksten.net

Honkballer Alex Rodriguez maakt filmdebuut

(Novum) - Alex Rodriguez hangt zijn honkbalknuppel tijdelijk aan de wilgen en start een filmcarrière. 'A-Rod' heeft een rol in 'Friends with Benefits' te pakken, schrijft filmvakblad Variety. Ook Justin Timberlake, Woody Harrelson en Mila Kunis zijn in de romantische komedie te zien.

'A-Rod' en Timberlake hebben meer gemeen dan een rol in dezelfde film. Beiden hadden een relatie met actrice Cameron Diaz. De honkballer voor de New York Yankees werd daarnaast aan Madonna en Kate Hudson gekoppeld. Welke rol hij in de komedie gaat spelen, is nog niet bekend.

'Friends With Benefits' gaat over twee vrienden -Timberlake en Kunis- die in de problemen komen als ze een relatie krijgen. De opnames voor de film, die wordt geregisseerd door Will Gluck, gaan deze maand van start.

Rodriguez' scènes worden geschoten op de dagen dat hij niet voor de Yankees aan de bak moet. 'Friends With Benefits' moet volgend jaar in de Verenigde Staten gaan draaien. Wanneer de honkballer in Nederland op het witte doek te zien is, is nog niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren