logo songteksten.net

Simon Keizer nog steeds met z'n hoofd in de wolken

(Novum) - Simon Keizer en zijn vrouw Annemarie zijn nog steeds vol van hun grootse huwelijksfeest van zaterdag. "Het was werkelijk ongelooflijk mooi. Nu is het compleet", zwijmelt de zanger in De Telegraaf.

Simon en Annemarie werden in de echt verbonden door Kees Tol. Die was speciaal voor de plechtigheid benoemd tot ambtenaar van de burgerlijke stand. "Kees is een hele goede vriend. Vandaar dat we allebei heel graag wilden dat hij ons zou trouwen", vertelt Simon.

Zowel het bruidspaar als de gasten hielden het niet droog. De tranen stroomden vooral toen een witte ballon werd opgelaten in herinnering aan Simons vader, die stierf toen de zanger 16 jaar was. "Dat was voor mij een heel emotioneel moment", blikt de Volendammer terug. "Je wilt toch het liefst dat hij er bij had kunnen zijn op zo'n belangrijke dag."

's Avonds was er na een twaalfgangendiner een groot feest dat tot diep in de nacht doorging. "Annemarie verscheen 's avonds in een andere prachtige, lange, witte bruidsjurk. Nadat het doek was gevallen, ging de dj meteen los. Ook traden Guus Meeuwis, Jan Smit, Jan Dulles en Nick voor ons op. Ik ben nog steeds sprakeloos. Dit is een dag om nooit te vergeten."

Die dag hebben Simon en Annemarie voor een groot deel te danken aan Tol, die niet alleen ambtenaar van de burgerlijke stand maar ook ceremoniemeester was. "Hij had het zo perfect voor elkaar, het ontbrak werkelijk aan niets. Het feest is tot in de late uurtjes doorgegaan en Annemarie en ik lopen nog steeds met ons hoofd in de wolken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren