logo songteksten.net

Opgetogen Jochem Myjer heeft zin in comeback

(Novum) - Jochem Myjer staat te trappelen om de bühne op te gaan. De cabaretier, die vorig jaar zomer werd verlost van een tumor in zijn ruggenmerg, staat maandagavond weer op de planken.

"Acht maanden geleden kon ik amper twee meter lopen en vanavond sta ik voor het eerst weer avondvullend op het podium", twittert een uitgelaten Myjer. "Ik ben even heel gelukkig!"

De 35-jarige grappenmaker onderging in augustus een dertien uur durende operatie, waarna doktoren voorspelden dat Myjer anderhalf jaar moest revalideren. "Ik dacht: dat kan sneller", vertelt de cabaretier in het radioprogramma Evers Staat Op. Met 'heel veel geluk en veel sporten' kwam hij een heel eind. "Ik heb een schijthekel aan sporten en dan moet je twee uur per dag sporten, da's een hel. Het was alleen maar slapen en sporten."

Myjer heeft zijn show Even Geduld AUB! de afgelopen maanden enigszins aangepast. "Er zit her en der wel wat tumorhumor in, daar kom ik niet onderuit." De cabaretier is van plan voor de zomer een paar keer te spelen en te kijken hoe het gaat. "In september gaat het gaspedaal vol in."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren