logo songteksten.net

Ibiza nog steeds in trek onder sterren

(Novum) - Ibiza lijkt deze zomer opnieuw een hotspot te zijn voor Nederlandse sterren. Menig BN'er strijkt de komende maanden weer neer op het Spaanse eiland. Zo noemen John Ewbank, Patty Brard en Kluun Ibiza hun favoriete vakantiebestemming.

"Ik denk altijd aan Ibiza als ik aan zomer denk", vertelt Ewbank aan muziekwebsite NLtracks. De componist koos het eiland ook uit om te werken aan de huwelijksproblemen van hem en zijn vrouw Vivian, helaas zonder resultaat. Acteur Rick Engelkes probeert op dit moment zijn huwelijk met Annemarie te redden op het eiland.

"Ik ga vier weken naar Ibiza met mijn vrouw en kinderen", vertelt Kluun. "Dan gaan we lekker in een huis zitten. Er komen wat vrienden over. Beetje relaxen, beetje lunchen." De schrijver wordt niet per se aangetrokken door het feestimago van het eiland. "We gaan heel af en toe een keer uit."

Voetballer Johnny Heitinga en Charlotte-Sophie Zenden trouwen donderdag op Ibiza. De liefde tussen Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen bloeide op op het eiland, waar Yolanthe is geboren. Eerder gaven Yfke Sturm en tv-tuinman Lodewijk Hoekstra daar elkaar het jawoord.

Ook bekende dj's zijn deze zomer terug te vinden op de zonnige feestbestemming. Zo zijn Sunnery James, dj Chuckie en Joris Voorn geboekt voor clubs op Ibiza.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren