logo songteksten.net

Peaches Geldof was bang kind te verliezen

(Novum) - Peaches Geldof was als de dood dat haar zoontje Astala het na de bevalling niet zou redden. Het eerste kind van de 23-jarige dochter van Bob Geldof had kort na zijn vorige maand moeite met ademhalen.

"Het is de engste ervaring ooit als je pasgeboren baby zo wordt weggehaald", vertelt Geldof aan het Britse tijdschrift Hello! Het zoontje van Peaches en Thomas Cohen werd meteen naar de intensive care gebracht. "Het was erg jammer dat ik hem niet kon vasthouden omdat ik al die tijd naar dat intieme moment had verlangd."

De dochter van Bob Geldof en de 20-jarige Thomas maakten de komst van hun eerste kind begin januari wereldkundig. Een paar weken voordat Peaches haar zwangerschap bekendmaakte, werd duidelijk dat zij en Cohen zich hadden verloofd.

Opa Bob Geldof is erg blij met de geboorte van zijn eerste kleinkind. "Ik denk vooral omdat een jongetje is", legt Peaches uit. De naam van zijn kleinzoon vindt de Boomtown Rats-zanger wat minder. "Hoe wordt hij dan genoemd op school? Ass of Stella", vraagt Sir Bob zich af.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren