logo songteksten.net

Dony stort zich na 'X Factor' op scriptie

(Novum) - Knuffelbeer Dony strandde als vierde in 'X Factor' maar hoeft niet op zijn handen te zitten. De 28-jarige heeft zich na zijn vertrek bij de talentenjacht op zijn studie gestort. "Ik ben vooral druk bezig met mijn scriptie voor school", vertelt Dony aan muzieksite NLtracks. "Dat is echt mijn eerste prioriteit."

Toch heeft Dony geen afscheid genomen van het artiestenvak. "Elke kans die ik krijg om ergens op te treden, grijp ik met beide handen aan." Dat betekent dat de 28-jarige op grote podia staat, zoals tijdens de 'X Factor'-concerten, maar ook voor feesten en partijen uitrukt. "Ik probeer zo veel mogelijk ervaring op te doen met het entertainen, aangezien ik daar niet zo veel ervaring mee heb."

Dony stond bekend als de knuffelbeer van 'X Factor'. Vanwege zijn gewicht had hij onder meer last tijdens het dansen. Jaap, die de talentenjacht won, vroeg zich onlangs af of Dony al wat kilootjes kwijt is. "Ik zou het eerlijk gezegd niet weten", biecht Dony op. "Mijn eetgewoonten zijn flink veranderd. In 'X Factor' werd ik echt super verwend met drie maaltijden per dag. Helaas heb ik nu weinig tijd om voor mezelf te koken of boodschappen te doen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren