logo songteksten.net

'Ex Mel Gibson met de dood bedreigd'

(Novum) - Oksana Grigorieva vreest voor haar leven nadat ze dinsdag meerdere dreigtelefoontjes heeft ontvangen. De ex van Mel Gibson, die momenteel in een rechtszaak is verwikkeld met de acteur, zou met de dood zijn bedreigd.

In ieder geval twee telefoontjes komen van dezelfde persoon, liet een ingewijde weten aan entertainmentsite TMZ weten. Grigorieva zou meerdere oproepen hebben gekregen, waarvan er ten minste een opgevat zou kunnen worden als een doodsbedreiging. De boze bellers zouden haar aanklachten tegen Gibson niet op prijs hebben gesteld.

De 40-jarige Russische muzikante zegt dat haar ex haar in januari onder meer een hersenschudding en een aantal tanden uit de mond sloeg, terwijl ze hun baby vasthield. Daarnaast verschenen geluidsopnamen, waarop te horen is dat Gibson bepaald niet erg hoffelijk is tegenover vrouwen. Ook zijn tolerantie jegens bepaalde etnische groepen laat te wensen over.

Eerder werd bekend dat de agenten die bezig zijn met het onderzoek tegen Gibson de 12-jarige zoon van Grigorieva willen spreken. Alexander Dalton, zoon van acteur Timothy Dalton, zou meerdere ruzie's tussen zijn moeder en Gibson hebben bijgewoond. De politie noemt de jongen een belangrijke getuige van de uit de hand gelopen meningsverschillen tussen de acteur en zijn ex.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren