logo songteksten.net

Sean Kingston beschuldigd van seksueel misbruik

(Novum) - Een vrouw zegt seksueel te zijn misbruikt door zanger Sean Kingston. De politie plaatst echter vraagtekens bij de verklaring van de vrouw, die beweert dat het incident plaatsvond tijdens een feestje in het Crowne Plaza in Seattle.

Bronnen vertellen dat twee vrouwen zich in beschonken toestand meldden voor een feestje in een van de hotelkamers waar de 20-jarige Kingston aanwezig was. Het vermeende slachtoffer claimt daar tegen haar zin in seks te hebben gehad met de zanger, die kort daarop de kamer verliet. De andere vrouw zegt door een andere aanwezige te zijn lastiggevallen.

Een manager van het hotel in kwestie bevestigt aan entertainmentwebsite TMZ dat er die avond een incident heeft plaatsgevonden, maar wil niet in details treden. Beide vrouwen, 19 en 20 jaar oud, zijn onderzocht op verkrachtingssporen.

De uitslag van het onderzoek is niet bekendgemaakt. Maar de politie van Seattle besloot daarna wel om een verzoek voor een verhoor van Sean Kingston af te wijzen. Een van de vrouwen zou de 'Beautiful Girls'-zanger nu voor de rechter willen dagen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren