logo songteksten.net

Drukke Jennifer Lopez plant liefdesleven niet

(Novum) - Jennifer Lopez plant haar leven met haar zeventien jaar jongere vriend niet. Lopez en Casper Smart gaan hun eigen gang. "Hij doet wat hij zelf wil", vertelt de 42-jarige zangeres aan de Amerikaanse entertainmentzender E!

"Hij weet dat ik veel moet werken en dat ik van dag tot dag leef. We proberen dan ook zo weinig mogelijk te plannen." Lopez probeert een balans te vinden tussen werk en privé omdat zij twee kleine kinderen heeft. "Het is moeilijk. Je wilt je eigen dingen doen maar je moet ook genoeg tijd vrijmaken voor thuis."

Smart vertelt dat hij van zijn leven geniet zonder enige verplichtingen. Ook onthult het 25-jarige liefje van Lopez hoe hun relatie is ontstaan. "We hadden eerst in het werk een hele tijd met elkaar te maken. Het gebeurde eigenlijk heel spontaan. De vonk sloeg over."

De zangeres heeft sinds zes maanden een relatie met de danser. Lopez heeft een 4-jarige tweeling, Max en Emme, die zij met ex-man Marc Anthony kreeg. Of de zangeres meer kinderen wil, is niet zeker, maar Smart heeft zeker een kinderwens. "Ik weet zeker dat ik kinderen wil later. In de toekomst, wanneer ik er klaar voor ben."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren