logo songteksten.net

Jay-Z drijft door baby Blue af van muziek

(Novum) - Jay-Z verkiest zijn gezinsleven boven zijn muziekcarrière. De 42-jarige rapper had verwacht dat het vaderschap hem zou inspireren voor nieuwe nummers, maar niets blijkt minder waar. "Het gaat eigenlijk de andere kant op", vertelt Jay-Z aan muziekzender MTV.

De rapper en Beyoncé kregen begin januari hun eerste kindje. "Ik wil gewoon tijd met mijn dochter doorbrengen. Ik wil van die momenten met haar genieten. Ik weet zeker dat het verlangen naar muziek maken terugkomt."

De rapper maakt begin september zijn opwachting op zijn eigen muziekfestival, het Budweiser Made in America Festival, in Philadelphia. Jay-Z hoopt stiekem dat de Amerikaanse president Obama ook komt optreden. "Ik bel hem op en ga hem proberen hem over te halen maar ik vraag me af of het lukt. Het politieke seizoen begint dan en hij heeft waarschijnlijk geen tijd."

Het verlangen naar muziek laat hopelijk niet te lang op zich wachten. Volgende maand komt Jay-Z naar Nederland. Op 15 juni geeft hij samen met Kanye West een zomerconcert in het Gelredome in het kader van hun Watch the Throne-toer.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren